Nopsalaina

Miten olisi 4000 euron luotto taloutta helpottamaan? Nopsalainan valikoimista löytyy 500 – 6000 euron suuruisia käyttöluottoja, jotka taipuvat moneen tarkoitukseen. Voit valita tarvitsemasi lainasumman 500 euron tarkkuudella.

Aloita täyttämällä lainahakemus. Saat lainapäätöksen pian, jopa 15 minuutissa. Lainan myöntämisen kriteerit ovat puhtaat luottotiedot, vähintään 22 vuoden ikä ja riittävät kuukausitulot. Nopsalaina edellyttää, että hakijan nettotulot ovat lainan hakemista edeltäneinä kuukausina olleet vähintään 1200 euroa kuussa.

Lainahakemuksen voit tehdä haluamallasi tavalla: verkkolomakkeella, puhelimitse tai käymällä paikan päällä Nopsalainan toimipisteessä Helsingin Kampissa. Varaudu lainaa hakiessasi ilmoittamaan tietoja tuloistasi, työsuhteestasi ja aikaisemmista avoimista lainoistasi, esimerkiksi asuntolainasta.

Tulojen määrä on todistettava esimerkiksi palkkakuitin tai tiliotteen avulla. Lainan saanti nopeutuu, jos lähetät tulotodistuksen jo lainahakemuksen lähettämisen yhteydessä. Todistuksen voi toimittaa sähköisessä muodossa, joten papereiden lähettelyä ei välttämättä tarvita.

Jos lähetät hakemuksen verkossa, Nopsalainan asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli sinulle myönnetään lainaa, saat lainatarjouksen ja sinulle kerrotaan, onko sinun toimitettava vielä muita asiakirjoja lainasopimuksen hyväksymistä varten. Luoton maksimisumma riippuu tuloistasi, joten joissakin tapauksissa sinulle saatetaan tarjota myös pyytämääsi pienempää lainaa.

Halutessasi voit hoitaa koko lainaprosessin Internetin kautta, sillä myös lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti. Sähköistä allekirjoitusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainasopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin mahdollista myös Nopsalainan toimipisteessä. Vaihtoehtoisesti Nopsalaina voi lähettää lainasopimuksen allekirjoitettavaksi lähimpään postiisi.

Voit valita luoton maksuajan puolen vuoden ja kuuden vuoden väliltä. Maksuajan pituuden voi valita vapaasti puolen vuoden tarkkuudella.

Lainasta maksetaan korkoa, jonka määrä on 9% lainasummasta ja asiakaskohtainen marginaali. Esimerkiksi 4000 euron lainasummalla ja kahden vuoden maksuajalla kuukausierän suuruudeksi tulee noin 235 euroa, joten maksat takaisin kokonaisuudessaan 5640 euroa. Lainasta maksetaan myös 145 euron sopimusmaksu ja kuukausittainen 8 euron tilinhoitomaksu, mutta nämä kulut on laskettu mukaan kuukausieriin. Valitse maksuajan pituus ja kuukausierän suuruus siten, että pystyt ongelmitta selviytymään kuukausierien maksusta.

Nopsalaina on osa Bigbank AS:n Suomen toimintaa. Bigbank on lähtöisin Virosta, jossa se perustettiin vuonna 1992. Nykyään sillä on toimintaa useassa Euroopan maassa Suomi ja Ruotsi mukaan lukien. Yhtiöllä oli viime vuoden lopulla noin 150 000 aktiivista lainasopimusta.