Yleislainaa nopeasti netistä

Yleislaina myöntää kulutusluottoa, joka maksetaan kerralla asiakkaan tilille. Asiakas ei kuitenkaan tarvitse lainaa saadakseen osoittaa vakuuksia tai takaajia Yleislainalle, mutta säännöllisiä tuloja asiakkaalla pitää olla. Lainaa voi hakea 2000-5000€ Yleislainan verkkosivuilta löytyvällä kaavakkeella. Rahoitusta Yleislainan kautta voivat hakea yli 20 vuotiaat henkilöt, joilla luottotiedot ovat kunnossa. Hakijoilla tulee olla myös riittävästi säännöllisiä kuukausituloja, jotka voivat olla mm. palkka- tai eläketuloja.

Lainan vuosikorko on aina 24,9% ja jokaisesta maksetusta lainasta riippumatta lainasummasta lainanhakija maksaa 399€ järjestelypalkkiota. Laina-ajan asiakas maksaa lisäksi 19€ tilinhoitomaksua Yleislainalle kuukausittain. Lainan todellinen korko riippuu mm. lainattavasta summasta, koska siitä lainasta perittävä järjestelypalkkio on aina sama.

Lainahakemuksen voi lähettää joka päivä ja kaikkina vuorokaudenaikoina. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista eikä sido vielä vastaanottamaan mahdollista lainatarjousta. Lainapäätöksen lainanhakija saa täytettyään hakemuksen ja lähetettyään sen Yleislainalle. Yleislaina tarkastaa aina lainanhakijan luottotiedot ennen lainapäätöstä Suomen Asiakastieto Oy:stä. Kun lainapäätös on myönteinen, asiakas saa lainasopimuksen allekirjoitettavaksi sähköpostiin. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla (TUPAS-tunnistautuminen).

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasasuuruisissa erissä. Eriin lisätään korot ja kulut. Jos kuukausierät maksetaan ajoissa, asiakas välttyy mahdollisista maksumuistutuslaskuilta ja perinnästä koituvilta lisäkuluilta.

Yleislaina on AA-Yleislaina Ou:n lainapalvelu ja sen suomalainen toimipiste sijaitsee Espoossa. Asiakaspalvelu on auki joka arkipäivä klo 9-17.00. Siihen voi olla yhteydessä asiakaspalvelun aukioloaikoina puhelimen lisäksi chat-palvelun kautta. Muina aikoina asiakaspalvelun tavoittaa myös sähköpostilla tai verkkolomakkeella, joka löytyy Yleislainan verkkosivuilta.