Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin, esimerkiksi 4000 euron kulutusluottoa arjen suurempiin menoihin. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Freedom Rahoitus ei itse myönnä luottoja, vaan se toimii lainojen välittäjänä. Kun lähetät Freedom Rahoitukselle lainahakemuksesi, saat henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua löytämään sopivan luottoratkaisun. Palvelu on yksityisasiakkaille täysin maksutonta, sillä kulut peritään lainantarjoajilta.

Kun tarvitset luottoa, täytä ensin lainahakemus Freedom Rahoituksen verkkosivuilla tai soita asiakaspalveluun. Ennen yhteydenottoa kannattaa miettiä, paljonko lainaa tarvitset ja missä ajassa pystyt maksamaan luoton takaisin. Varaudu kertomaan tietoja myös kuukausituloistasi ja työsuhteestasi, sillä niitä tarvitaan lainapäätöksen harkintaa varten.

Jos lähetät lainahakemuksen Internetin kautta, Freedom Rahoituksen lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä. Sinulla on mahdollisuus saada lainatarjous jopa saman päivän aikana.

Kulutusluoton saanti Freedom Rahoituksen kautta edellyttää 20 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Kulutusluotto voidaan myöntää vain henkilölle, joka saa vakituisia työ- tai eläketuloja. Luoton kriteerit toimivat myös lainan hakijan eduksi, sillä ylivelkaantuminen vähenee, jos luottoa myönnetään vain henkilöille, jotka todennäköisesti kykenevät selviytymään lainansa takaisinmaksusta.

Freedom Rahoitus auttaa varsin monenlaisissa rahantarpeissa, sillä luottoa voi hakea 500 – 30 000 euroa. Yksin luottoa hakeva voi saada korkeintaan 20 000 euron lainan. Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuuden hakea luottoa yhteisvastuullisesti avo- tai aviopuolison kanssa. Yhteisvastuullinen hakeminen kannattaa, sillä kahdelle hakijalle voidaan myöntää suurempi laina ja mahdollisesti edullisemmat lainaehdot kuin yksin hakevalle.

Maksuaikaa on tarjolla vuodesta jopa 12 vuoteen. Freedom Rahoituksen lainalaskurin avulla voit arvioida, millainen laina-aika sinun kannattaa valita, jotta pystyt kohtuudella selviytymään kuukausieristä. Lainalaskuri on kuitenkin vain suuntaa-antava, sillä lopulliset kustannukset selviävät lainatarjouksesta. Esimerkiksi 4000 euron lainan kuukausikustannukset voivat olla noin 186 euroa, jos maksuaika on kaksi vuotta.

Lainan kustannuksiin saattaa lisäksi sisältyä avausmaksuja ja muita maksuja. Kaikki nämä kulut selviävät lainatarjouksesta, joten jos kulutusluotto kiinnostaa, kannattaa lähettää luottohakemus saman tien. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä luottotarjouksen vastaanottaminen velvoita sinua mitenkään.

Freedom Rahoitus on osa pohjoismaista Freedom Financea. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2009, ja sitä ennen se oli toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2004 asti. Lisäksi Freedom Financella on luottotoimintaa Norjassa. Yhtiön vahvuuksia ovat paikallisten lainamarkkinoiden hyvä tuntemus ja henkilökohtainen palvelu.